Tranås Brukshundklubb

Igår besökte Sebastian Kranz och Liselotte Albers från Djurambulansen Jönköpings län oss på Tranås Brukshundklubb. Vi var ca 30 personer som hade kommit för att lyssna på när de berättade om Djurambulansens verksamhet. Här är några som har skrivit på facebook vad de tyckte om besöket.

 
 Emma Törnbom har delat ett inlägg.

Djurambulansen i Jönköping var och informerade på Tranås BK igår. Väldigt intressant. Det kan vara bra att veta att de kör dygnet runt och över hela länet och hjälper till med både vilda djur och husdjur, i fall nåt händer.

De kör helt ideellt och utan att ta betalt för omkostnaderna när de kört något djur till klinik. De är helt beroende av gåvor och sponsring. Läs mer på deras facebooksida, och om du kan och vill, så hjälp gärna till med ett bidrag. Nästa gång kanske det är ditt djur som behöver hjälp.

 
Bilden kan innehålla: en eller flera personer, text där det står ”Hjälp Djurambulansen SWISH 123 5852 298 Djurambulansen Jönköpings”
 
 

Information från Djurambulansen i Jönköpings län på Tranås brukshundsklubb.
Vilket engagemang, helt fantastiska människor😍

Bilden kan innehålla: utomhus
Bilden kan innehålla: 1 person
Bilden kan innehålla: 2 personer, personer som står och inomhus
 
 
 
 
Vi pratade lännge om mötet med er igår för vi tyckte även det gav oss så otroligt mycket också och att det de va så många som kommit dit och ville lyssna.
 
Liselotte Albers Djurambulansen